Käyttöjärjestelmän heikkojen asetusten etsintä ja korjaus

Käyttöjärjestelmän heikkojen asetusten etsiminen ja korjaaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Valitse Tietoturva-osio.
  3. Valitse Tietoturva-kohdassa Heikkojen asetusten tarkistus.
  4. Napsauta Tarkistus-painiketta.

Tämä suorittaa heikkojen asetusten tarkistuksen. Kun tarkistus on valmis, näet tarkistuksen tulokset Heikkojen asetusten tarkistus -osiossa.

5. Napsauta Näytä siirtyäksesi Heikkojen asetusten tarkistus -ikkunaan.
  6. Valitse toiminto Heikkojen asetusten tarkistus -ikkunassa:
    • Havaitut heikot asetukset. Tee jokin seuraavista:
      • Korjaa kaikki heikot asetukset napsauttamalla Korjaa kaikki -painiketta.
      • Korjaa heikko asetus napsauttamalla Korjaa-painiketta.
      • Jos avoimet sovellukset häiritsevät heikon asetuksen korjaamista, napsauta Näytä-painiketta nähdäksesi luettelon häiritsevistä sovelluksista.

Sulje asetuksen korjaamisen estävät sovellukset jollakin seuraavista tavoista:

• Napsauta häiritsevän sovelluksen nimen oikealla puolella Poistetaan sovelluksia -painiketta sulkeaksesi sen normaalisti. Jos sovellus havaitsee tallentamattomia muutoksia, se kehottaa tallentamaan ne.
        • Napsauta Pakota sovellukset sulkeutumaan -linkkiä sulkeaksesi kaikki häiritsevät sovellukset tallentamatta tietoja.
      • Valitse Korjaa-painikkeen vieressä olevassa pudotusluettelossa Ohita, jos haluat jättää heikot asetukset ennalleen.
      • Valitse Korjaa-painikkeen vieressä olevassa pudotusluettelossa Lue lisää nähdäksesi tietoja heikosta asetuksesta Kasperskyn tuen sivustolta.
    • Aiemmin korjatut heikot asetukset.
      • Palauta korjattu asetus sen alkuperäiseen tilaan napsauttamalla Palauta-painiketta.
      • Valitse Palauta-painikkeen vieressä olevassa pudotusluettelossa Lue lisää nähdäksesi tietoja heikosta asetuksesta Kasperskyn tukisivustolta.